Ons verhaal als
Architectuur Makelaar

ARCHITECTUURMAKELAAR is een makelaarskantoor dat gespecialiseerd is in woningen met architectonische meerwaarde. Wij benoemen, waarderen en fotograferen de architectonische meerwaarde van uw woning. Wij zijn een onderdeel van Van Oers Makelaardij en hebben als geen ander een netwerk van woningzoekenden dat de architectonische meerwaarde van uw woning weet te waarderen. Zij zullen met hetzelfde begrip, respect en liefde omgaan met uw woning als u dat altijd heeft gedaan.
Er is een groeiende vraag naar bijzondere maar bovenal unieke woningen. Woningen met een verhaal. Denk daarbij aan bijzonder ontworpen nieuwbouwwoningen, woningen van architecten zelf, lofts, herbestemmingen van industrieel erfgoed, woningen met bijzondere aan- of opbouwen of met een bijzonder interieur. Wij houden van zulke huizen. Een goed ontworpen huis is meer dan een huis. Licht, lucht en ruimte bespelen je emoties op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden. Het inspireert je en maakt je gelukkig. En dat maakt ons dan weer gelukkig.
Bekijk projecten

Wij staan voor U klaar

Bent u de trotse bezitter van een unieke architectenwoning? Dan is ARCHITECTUURMAKELAAR een perfect makelaarskantoor dat gespecialiseerd is in architectuur om uw woning te verkopen. Wij benoemen, waarderen en fotograferen de architecturale meerwaarde van uw woning. Wij hebben als geen ander een netwerk van woningzoekenden dat de architectonische meerwaarde van uw woning weet te waarderen. Zij zullen met hetzelfde respect en liefde omgaan met uw woning als u dat altijd heeft gedaan. Naast de inzet van ons netwerk zullen we als NVM-makelaar uw woning ook op Funda plaatsen.

Frank van Oers

Frank is onze specialist, met jaren ervaring in de wereld van onroerend goed en architectonische panden heeft hij veel vakkennis opgedaan.

Claartje van Oers-Mariën

Claartje is onze allrounder. Als medewerker binnendienst draagt ze zorg voor een snelle en precieze handelswijze. Ze houdt van de afwisseling in het werk en het contact met klanten.

Lobke Hendriks

Lobke is in Tilburg geboren en getogen. Ze is al bijna 20 jaar werkzaam binnen de woningmakelaardij. Aan alles merk je dat zij veel plezier heeft in haar werk. "Een woning zo goed mogelijk presenteren en koper en verkoper bij elkaar brengen is wat mij betreft het mooiste vak dat er bestaat. Het mooiste compliment is dat we veel klanten hebben die terugkomen; dat zegt iets over onze servicegerichtheid en ervaring. Daar ben ik erg trots op!".

U hebt vragen, wij antwoorden

Werkt u ook samen?

Op uw verzoek kunnen we eventueel samen met een andere makelaar een verkoop opstarten en begeleiden. Soms is het handig en slim om samen met een andere collega makelaar een verkoop op te pakken.

Welke objecten verkoopt ARCHITECTUURMAKELAAR?

ARCHITECTUURMAKELAAR verkoopt zoals de naam aangeeft panden met een architectonische meerwaarde. Panden met een bijzondere architectuur. Omdat onze oorsprong ligt in de architectuur, stroomt ook hier het architectenbloed waar het niet gaan kan.

Wij vertegenwoordigen in principe het hogere segment van de markt, maar ook een woning of appartement in het lagere segment kan natuurlijk een bijzondere architectuur vertegenwoordigen. Onze liefde voor architectuur kent dus eigenlijk geen prijskaartje!

Waar zijn jullie actief?

Wij als makelaars van ARCHITECTUURMAKELAAR en NVM makelaar in Tilburg en omgeving zijn actief op ongeveer een half uur (auto)rijden rondom Tilburg en uiteraard Tilburg zelf. We denken overal een meerwaarde te hebben. We zien bijvoorbeeld vaak dat mensen vanuit de stad naar de omliggende dorpen trekken en zo kunnen we voor extra kijkers zorgen.

Wie maakt de foto’s?

Goede foto’s zijn erg belangrijk voor de verkoop van een woning. Wij laten uw woning fotograferen door een professionele woningfotograaf.

Staan jullie op Funda?

Ja, uw woning krijgt een hoge en uitgebreide positie op Funda.nl. Doordat wij rechtstreeks in verbinding staat met Funda, staat de woning compleet en op een goede positie op deze site!