Alles wat je nodig hebt om met ons in contact te komen

Hartelijk dank! Er wordt spoedig op u gereageerd.
Hmm, daar ging iets mis. Het kan aan ons liggen maar controleer voor de zekerheid of u alles goed heeft ingevuld.

U hebt vragen, wij antwoorden

Werkt u ook samen?

Op uw verzoek kunnen we eventueel samen met een andere makelaar een verkoop opstarten en begeleiden. Soms is het handig en slim om samen met een andere collega makelaar een verkoop op te pakken.

Welke objecten verkoopt ARCHITECTUURMAKELAAR?

ARCHITECTUURMAKELAAR verkoopt zoals de naam aangeeft panden met een architectonische meerwaarde. Panden met een bijzondere architectuur. Omdat onze oorsprong ligt in de architectuur, stroomt ook hier het architectenbloed waar het niet gaan kan.

Wij vertegenwoordigen in principe het hogere segment van de markt, maar ook een woning of appartement in het lagere segment kan natuurlijk een bijzondere architectuur vertegenwoordigen. Onze liefde voor architectuur kent dus eigenlijk geen prijskaartje!

Waar zijn jullie actief?

Wij als makelaars van ARCHITECTUURMAKELAAR en NVM makelaar in Tilburg en omgeving zijn actief op ongeveer een half uur (auto)rijden rondom Tilburg en uiteraard Tilburg zelf. We denken overal een meerwaarde te hebben. We zien bijvoorbeeld vaak dat mensen vanuit de stad naar de omliggende dorpen trekken en zo kunnen we voor extra kijkers zorgen.

Wie maakt de foto’s?

Goede foto’s zijn erg belangrijk voor de verkoop van een woning. Wij laten uw woning fotograferen door een professionele woningfotograaf.

Staan jullie op Funda?

Ja, uw woning krijgt een hoge en uitgebreide positie op Funda.nl. Doordat wij rechtstreeks in verbinding staat met Funda, staat de woning compleet en op een goede positie op deze site!