Veelgestelde Vragen

Het overgrote deel van onze woningen verkopen we als zelfstandig NVM makelaarskantoor. De reden hiervan is dat we controle houden over het gehele verkoopproces en graag direct contact hebben met onze klanten. Echter, het kan voorkomen dat we ook collegiaal samenwerken met andere makelaars in Nederland. Dit doen wij alleen als dit goed is voor u en uw woning.

Wij zijn geïnteresseerd in alle onder architectuur gerealiseerde woningen, appartementen, woonboten, interieurs. Ongeacht de grootte, prijsklasse, ligging (stedelijk of landelijk) of locatie. Conventionele makelaars beperken zich tot een bepaald postcodegebied. Wij niet. Heel Nederland is ons werkgebied. Wij focussen ons op de kwaliteit van het ontwerp. Als wij positief worden verrast, dan worden ons potentiële kopers dat ook!

We beperken ons hoofdzakelijk tot panden van ca. 1900 tot nu. Echter, het kan voorkomen dat we bemiddelen bij de verkoop van een ouder huis of gebouw als dat later op een bijzondere manier is herbestemd, verbouwd of vergroot. Ook grondpercelen gekoppeld aan bijzondere nieuwbouwplannen komen in aanmerking.

Als u twijfelt over de geschiktheid van uw woning, neem dan snel contact met ons op.

Prijsklasse in voor ons niet belangrijk. Of het nou om een appartement van €100.000,- gaat of een villa van een €1000.000,-. Het gaat ons enkele om de ontwerpkwaliteit.

Ons werkgebied is heel Nederland. Eventueel werken we collegiaal samen met uw lokale makelaar.

We ontvangen u graag op afspraak bij ons op kantoor. Liever spreken we bij u ter plaatse af. We komen graag naar u toe.

Ja, als NVM makelaar staat ons aanbod ook op Funda.