VERKOOPPRESENTATIE

VAKTIJDSCHRIFTEN

Heeft uw  woning in architectuur- of woontijdschriften gestaan? Dat bewijst temeer de kwaliteit van uw woning. We refereren hier dan ook graag naar bij de verkoop.

BOEKEN

Heeft uw  woning in een (architectuur)boek gestaan? Dat bewijst temeer de kwaliteit van uw woning. We refereren hier dan ook graag naar bij de verkoop.

INTERVIEW ARCHITECT

Middels een interview consulteren we de architect die uw woning heeft ontworpen? Hoe heeft hij de opdracht ervaren? Hoe is het ontwerp ontstaan? Hoe is hij beïnvloed? Dit zijn maar enkele vragen die we graag beantwoord zouden willen zien.

ARCHITECTUURFOTO’S

Een gespecialiseerde architectuurfotograaf zal foto’s maken. Een goede architectuurfotograaf onderscheid zich door in de huid van de architect te kruipen: met welk idee zijn welke ontwerpbeslissingen genomen en hoe kunnen die zo mooi mogelijk in beeld worden gebracht. Hij houdt hierbij rekening met de weercondities en het moment van de dag (stand van de zon)

OORSPRONKELIJKE BOUWTEKENINGEN

Als er nog oorspronkelijke schetsen of bouwtekeningen aanwezig zijn, dan zullen we deze digitaliseren en gebruiken voor de brochure.

BOUWTEKENINGEN HUIDIGE SITUATIE

Als er geen tekeningen (meer) zijn, dan meten we uw woning op en maken we daar professionele gestyleerde plattegronden van.

(VINTAGE) STYLING

Staat uw woning leeg? Of past de inrichting niet bij de woning. Wij kunnen met enkele partners uw woning zo stylen/inrichtingen en fotograferen dat het juiste publiek direct geïnteresseerd is.

VISUALISATIES

Naast het inrichten of stylen kunnen we ook diensten op het gebied van computer visualisaties aanbieden.

BOUWKUNDIGE AANPASSINGEN

Welke bouwkundige aanpassingen zijn mogelijk? Welke consequenties hebben die? Welke vergunning zijn nodig en wat zijn de kosten? Wij helpen u graag verder.