Grevelingen TILBURG

Op een rustige locatie aan de rand van de gewilde woonwijk De Blaak staat deze vrijstaande villa met een tijdloze ..

vraagprijs €1.150.000 kosten koper 

Bisschop Zwijsenstraat TILBURG

Exclusieve, luxe bijzonder afgewerkte loftwoning op de bovenste twee verdiepingen van deze architectonische stadsvilla, in de volksmond genaamd ‘De Duikklok’. ..

vraagprijs €675.000 kosten koper 

Stadsvilla Wilhelminapark TILBURG (VERKOCHT)

‘Eigenwijze’ stadsvilla uit 1995 gelegen aan het Wilhelminapark. Achter de ‘gesloten’ gevel schuilt een verrassend lichte ruime woning gericht op ..

vraagprijs €629.000 kosten koper 

“Dé mAkelaar die architectonische meerwaarde herkent, benoemt en waardeert”

U houdt van kwaliteit en design? Uw interieur bevat de nodige design-klassiekers van Eames of Arne Jacobsen? Uw keuken is natuurlijk van een degelijk Duits merk?  Alleen uw huis is niet “ontworpen”? Toch is er veel kwalitatief goede architectuur in Nederland. Dat verdient waardering.

Architectuurmakelaar is een makelaarskantoor dat gespecialiseerd is in woningen met architectonische meerwaarde. Wij benoemen, waarderen en fotograferen de architectonische meerwaarde van uw woning.

Wij hebben als geen ander een netwerk van woningzoekenden die de architectonische meerwaarde van uw woning weet te waarderen. Zij zullen met hetzelfde begrip, eerbied en passie omgaan met uw woning als u dat altijd heeft gedaan.

Wat is architectuur? Wij houden van bijzondere huizen die weloverwogen/ intelligent zijn ontworpen eventueel van de hand van bekende architecten, huizen met een “WOW”-factor, huizen waar meer is gedaan met licht, lucht en ruimte.

 

“van klassiek tot modern en van vintage tot hi-tech”

Glazen Huis in de Telegraaf

Villa C  in het Financieel Dagblad

saeys-fd-htk-creutzberg-goirle-gt5r2745

Architectuurmakelaar in Brabants dagblad

2016 02 17_BD

Aanbod

Architecten