Glazen Huis
H.G. Smelt

Fantastische villa vrij geïnspireerd op het iconische meesterwerk Farnsworth House ontworpen door Ludwig Mies van der Rohe Exterieur De villa ..

€645.000 kosten koper 

Bredaseweg TILBURG
Jos Donders

Bredaseweg 492, beter bekend als Landgoed Heiderust met een oppervlakte van iets minder dan 4 hectare met dit knusse en ..

€749.000 kosten koper 

VILLA V
Pim van der Ven

FANTASTISCH RUIM EN RUIMTELIJK FAMILIEHUIS MET INTERESSANTE ZICHTLIJNEN OP EEN SCHITTERENDE LOCATIE. EXTERIEUR De villa bestaat uit een gemetseld 2-laags ..

€1.100.000 kosten koper 

“Dé mAkelaar die architectonische meerwaarde herkent, benoemt en waardeert”

U houdt van kwaliteit en design? Uw interieur bevat de nodige design-klassiekers van Eames of Arne Jacobsen? Uw keuken is natuurlijk van een degelijk Duits merk?  Alleen uw huis is niet “ontworpen”? Toch is er veel kwalitatief goede architectuur in Nederland. Dat verdient waardering.

Architectuurmakelaar is een makelaarskantoor dat gespecialiseerd is in woningen met architectonische meerwaarde. Wij benoemen, waarderen en fotograferen de architectonische meerwaarde van uw woning.

Wij hebben als geen ander een netwerk van woningzoekenden die de architectonische meerwaarde van uw woning weet te waarderen. Zij zullen met hetzelfde begrip, eerbied en passie omgaan met uw woning als u dat altijd heeft gedaan.

Wat is architectuur? Wij houden van bijzondere huizen die weloverwogen/ intelligent zijn ontworpen eventueel van de hand van bekende architecten, huizen met een “WOW”-factor, huizen waar meer is gedaan met licht, lucht en ruimte.

 

“van klassiek tot modern en van vintage tot hi-tech”

Glazen Huis in de Telegraaf

Villa C  in het Financieel Dagblad

saeys-fd-htk-creutzberg-goirle-gt5r2745

Architectuurmakelaar in Brabants dagblad

2016 02 17_BD

Aanbod

Architecten